Demà l’editorial Gnurf i la biblioteca presenten un nou llibre de poemes

0
122

El consagrat poeta Enric Casasses i els joves Edgar Alemany –amb experiència en la publicació- i Gerard Cisneros –encara inèdit- són els tres autors que convergeixen en, segons paraules d’Irene Alerm, “un llibre que són tres” i que es presentarà demà mateix, divendres 21, a la biblioteca de la Garriga a les vuit del vespre.

El llibre, editat per la garriguenca editorial Gnurf, és un sol volum sorgit de les destres mans dels seus tres autors, de manera que compta, més que encertadament, amb tres títols: Hi ha el dau amb la porta (Alemany), A la raó (Casasses) i Bolets (Cisneros).

Foto d’Andrew Condon: Enric Casasses

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.