Crida per recopilar imatges antigues de la Garriga

0
195

Les persones que tinguin fotografies antigues de la Garriga encara són a temps de portar-les a la Sala Andreu Dameson perquè puguin ser escanejades i passar a formar part d’un arxiu fotogràfic sobre la Garriga rural. En concret, es demanen imatges relacionades amb la vida a la Garriga fins als anys 50 o 60 del segle XX.

Les fotografies es podran portar a la Sala Andreu Dameson demà divendres 21 de desembre (de 17 a 20 hores), i es retornaran al mateix moment, ja que se’n farà una còpia digital i no caldrà deixar-les en dipòsit.

La recollida d’imatges es fa en el marc de la mostra “El món agrari a les terres de parla catalana”, que es pot visitar a la mateixa sala d’exposicions.

OAMC

Fotografia del Fons Blancafort, Arxiu Històric Comarcal d’Osona

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.