Emotiu homenatge de la FUMH a Martí Sunyol

0
homenatge_sunyol

Ahir dimarts 18 de desembre es va lliurar la placa de “museu vivent” de l’Aula de Promoció Cultural de la FUMH, així com el diploma de soci d’honor de l’Aula de la Universitat a l’Abast -n’ha estat soci des de la seva constitució-, a Martí Sunyol i Genís.

Aquest reconeixement públic es fa ver a l’inici d’un nou acte de l’AUA que, com és habitual, dimarts rere dimarts reuneix a un públic molt nombrós al Teatre El Patronat. El conferenciant d’ahir, Joan Vives, es va sumar a l’emotiu homenatge al Sr. Sunyol, a qui coneix des dels inicis de l’AUA, fent un bonic joc de paraules amb el seu nom i el de la Fundació, tot anomenant-lo “ Martí Sunyol l’Humà”, fent referència al seu bon fer i tarannà humanístic. 

Martí Sunyol i Genís (Vilassar de Mar, 1926). Farmacèutic establert a la Garriga des de 1956, ha alternat des d’aleshores la seva professió amb la promoció d’activitats culturals i artístiques i amb el cultiu de la literatura, que ja havia començat anteriorment, en la seva etapa universitària.

Ha publicat tres novel·les: La carena, L’espiral del temps i Chopin a la Garriga, i dos reculls de contes, La plaça del Tobogan i Des del carrer estant. També ha publicat obres de caràcter local com De la Garriga i la seva gent i La vida cultural de la Garriga.

Vinculat a nombroses entitats de caràcter cultural i musical, ha estat col·laborador habitual de la premsa local i comarcal.

Ara que arriben les Festes convé mencionar que fa pocs anys es van publicar: D’una vida. Memòries d’en Martí Sunyol i Les Nadales d’en Martí Sunyol, una edició divulgativa que recull les que des de l’any 50 en Martí ha enviat cada any als seus amics.

A la fotografia: Martí Sunyol, acompanyat de les seves fills, néts i del director de la FUMH

Article anteriorL’IES Vil·la Romana organitza la 1ª Jornada de Solidaritat, Cooperació i Consum Responsable
Article següentComprar al Mercat de la Garriga té premi!
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.