El contrabaixista Masa Kamaguchi actuarà a la Garriga de la mà d’Amics del Jazz

0
131

Aquest Nadal a la Garriga està farcit d’activitats de tot tipus i els Amics del Jazz també s’hi han volgut sumar obsequiant-nos amb l’actuació d’un dels millors contrabaixistes del món, Masa Kamaguchi, en el marc idíl·lic de la casa de Can Ramos el proper dissabte dia 22 de desembre, a les vuit del vespre. Aquest concert serà un dels plats forts del Cicle d’Hivern d’aquesta jove entitat, cicle que es va encetar ara fa un mes amb l’actuació dels O’Farrill i l’Albert Marquès.

Kamaguchi presentarà, doncs, aquest dissabte, el seu projecte a contrabaix sol, una proposta que enregistrarà properament i que de ben segur no deixarà indiferent el públic i que farà les delícies dels amants de la música jazz. 

Nascut a Hokkaido (Japó), Kamaguchi és un músic i contrabaixista singular. Virtuós i intuïtiu, ha forjat un so personal i dóna una perspectiva inèdita i fresca al seu instrument i és un dels més sol·licitats tan a nivell nacional i europeu com internacional. Ha col·laborat amb diversos i variats projectes amb artistes de renom com Paul Motian, Dave Douglas, Chris Cheek, Masabumi Kikuchi, Perico Sambeat o Tony Malaby, entre d’altres.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.