Continua el degoteig d’activitats de Nadal a la Garriga

0
Pessebre_Centre_Excursionista_des_2012

Les activitats nadalenques a la Garriga segueixen el seu curs i, del dissabte 22 al diumenge 30 de desembre, la plaça de Can Dachs acollirà una nova edició del Parc de Jocs, en el qual s’hi faran un conjunt d’activitats lúdiques i educatives dirigides a tots els infants.

Així mateix, el dissabte 22 de desembre a les 17,30 h. la plaça de l’Església serà l’escenari d’una cantada de nadales a càrrec de l’assocaició Rondalla de Puiggraciós, que inclourà una xocolatada cortesia de l’associació Dones d’Ara, els beneficis de la qual es destinaran al Grup Il·lusió.

També a les 17,30 h. l’Escolania Parroquial oferirà el seu habitual Concert de Nadal a l’Església de Sant Esteve, un concert tradicional de nadales de tots els temps i que tots coneixem, i d’altres no de tant pròximes a la cultura catalana.

L’endemà diumenge 23 la Coral Ariadna actuarà al mateix indret a les 12 h., on interpretarà el concert Temps de Nadal.

Canviant de registre, el dissabte 29 de desembre es farà el 18è Open d’Scalextric organitzat pel Pati Mòbil a l’Auditori de l’Escola de Música; alhora, els patges reials visitaran el Barri de Dalt.

El Nadal no seria Nadal a la Garriga sense la representació dels Pastorets amb la que, any rere any, l’associació Fem Pastorets ens obsequia. Enguany, Els Pastorets somien es representarà al Teatre de la Garriga els dies de Nadal, de Sant Esteve, el dissabte 29 i el diumenge 30 de desembre, a les 19 h.

L’esport també hi té cabuda i per fer baixar els torrons, el dia 31 de desembre es farà la tercera edició de la Cursa Solidària de Sant  Silvestre, organitzada pel Club d’Atletisme de les Trotugues. Els valents que ho desitgin, la cursa començarà a les 18 h. al principi del Passeig.

Finalment, el darrer dia de l’any la plaça de Can Dachs acollirà un Cap d’Any Infantil i, a la nit, es farà la tradicional festa al pavelló de Can Violí organitzada pel Brou del Mestre, que enguany  comptarà amb l’actuació del grup Se Atormenta una vecina i dj’s.

A tot això, cal esmenar que, com cada any el Centre Excursionista Garriguenc obrirà les seves portes per mostrar el seu pessebre. Els dies que es podrà visitar seran el 23, 25, 26 i 30 de desembre i 1 i 6 de gener, de les 11 a les 14 h. També es podrà visitar en horari d’obertura habitual del CEG, dimarts de 20 a 22 h. i divendres de 21 a 23 h..

Fotografia: Imatge del pessebre del CEG

Article anteriorComprar al Mercat de la Garriga té premi!
Article següentEl contrabaixista Masa Kamaguchi actuarà a la Garriga de la mà d’Amics del Jazz
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.