Neix “Joves per la cultura tradicional i popular catalana”

0
Joves_per_la_cultura_LOGO

Una nova associació veurà la llum el proper dissabte dia 22 de desembre a la Garriga sota el nom “Joves per la cultura tradicional i popular catalana”. Es tracta d’un grup de gent jove interessat en el món tradicional i popular català i que vol associar-se per tal de promocionar-lo, divulgar-lo entre el jovent i també fomentar les noves creacions partint del llegat tradicional.

Aquesta associació, d’àmbit nacional, ha nascut i s’ha gestat a la Garriga i al Vallès Oriental i us convida a gaudir de les activitats que ha preparat pel proper dissabte –adjuntes en una imatge-, alhora que demanen el suport i la participació de la gent de cara al dia 22, així com la màxima difusió possible.

Joves_per_la_cultura

Article anteriorLa Garriga Guerrera porta el debat sobre la Sanitat Catalana a la Garriga
Article següentL’IES Vil·la Romana organitza la 1ª Jornada de Solidaritat, Cooperació i Consum Responsable
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.