Neix “Joves per la cultura tradicional i popular catalana”

0
122

Una nova associació veurà la llum el proper dissabte dia 22 de desembre a la Garriga sota el nom “Joves per la cultura tradicional i popular catalana”. Es tracta d’un grup de gent jove interessat en el món tradicional i popular català i que vol associar-se per tal de promocionar-lo, divulgar-lo entre el jovent i també fomentar les noves creacions partint del llegat tradicional.

Aquesta associació, d’àmbit nacional, ha nascut i s’ha gestat a la Garriga i al Vallès Oriental i us convida a gaudir de les activitats que ha preparat pel proper dissabte –adjuntes en una imatge-, alhora que demanen el suport i la participació de la gent de cara al dia 22, així com la màxima difusió possible.

Joves_per_la_cultura

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.