La Garriga Guerrera porta el debat sobre la Sanitat Catalana a la Garriga

0
Garriga_Guerrera_des_2012

La revista Cafè amb llet es va fer famosa mesos enrere per denunciar públicament i documentar la dramàtica situació que viu la Sanitat Catalana, amb el resultat d’una denúncia a la revista per part de Josep Mª Via, assessor d’Artur Mas i amic personal de Bagó –sobre qui es varen fer “preguntes molt incòmodes”, segons indica la pròpia revista-. Aquesta denúncia , per valor de 20.000 euros, finalment es va resoldre en una multa de 10.000 euros, a part d’altres demandes per tal de restaurar el bon nom de Via, com ara esborrar el vídeo acusador.

Lluny d’acotar el cap, els responsables de la revista gratuïta més llegida de la província de Girona –amb 30.000 exemplars per edició, segons el Baròmetre de la Comunicació- segueixen la seva croada contra el que consideren el major robatori de la història de Catalunya, juntament amb Clara Valverde, membre de la PARS, que va denunciar les retallades en Sanitat a la Fiscalia Superior de Catalunya.

Així les coses, La Garriga Guerrera, juntament amb La Garriga Societat Civil, ens ofereix la possibilitat d’assistir a la conferència titulada “El negoci de la Sanitat Catalana. Quina realitat amaguen les retallades?”, que tindrà lloc al Bar del Teatre El Patronat el proper dijous dia 20 de desembre a les 20 h.

Els ponents, en aquest cas, seran els esmentats responsables de la revista Cafè amb llet, Marta Sibina i Albano Dante, i també Clara Valverde.

Article anteriorL’ANC la Garriga fa un any!
Article següentNeix “Joves per la cultura tradicional i popular catalana”
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.