Ja s’ha jugat la setena jornada

0
JORNADA_7_2012-2013

Abans de l’obligada parada hivernal entre el divendres 21 de desembre i el dilluns 7 de gener, encara s’ha de jugar la vuitena jornada de la Lliga d’Hivern de Futbol Sala de la Garriga, però a dia d’avui ja podem analitzar el setè partit de tots els equips jugat la setmana passada. A més, i responent a alguns dubtes apareguts les darreres setmanes, s’ha confirmat des de l’organització del torneig que els equips mantindran la puntuació obtinguda durant la primera volta a la segona, on es fusionaran els cinc primers de cada grup i els cinc últims per a jugar entre ells.

Grup A

Aquest grup segueix encapçalat a una còmode distància per Moya Advocats, que va guanyar 8 a 4 a El Trull i segueix contant els seus partits per victòries. Després d’aquesta derrota, El Trull baixa fins la tercera posició i es veu superat pel Sàhara, que no va tenir problemes per desfer-se del cuer del grup, el Kalypolis, per 1 a 4.

El Barri de Dalt i Planet Bikes, que es disputaven la quarta posició en el seu darrer enfrontament, van acabar empatant a 3 i, per tant, mantenen el quart i cinquè lloc respectivament, amb 12 i 11 punts. L’Illot F.C., per la seva banda, encadena la seva segona derrota consecutiva davant els Black Mambas per 6 a 2 i s’allunya lleugerament de les cinc primeres posicions que donen dret a jugar la segona volta de la lliga amb els equips capdavanters.

Aston Birra i Shalke Temeto també varen disputar un duel directe que va acabar amb la victòria dels primers, que abandonen la penúltima posició i la cedeixen als seus rivals. El resultat final: 2 a 1.

Grup B

Al Grup B hi ha hagut resultats destacats, sobretot en les primeres posicions, amb la derrota d’un Little Italy sense porter davant del líder, TJ Automoció –per 2 gols a 3-, i l’ensopegada d’Assessoria Congost amb No la toquem després d’empatar a un gol. Així, la part alta de la taula veu com TJ segueix amb el ple de victòries (7 de 7) seguit d’Assessoria, que perd els seus primers punts i ara en té 19. Little Italy, doncs, es despenja de la primera posició i s’allunya a una distància de 5 respecte el líder.

El Pont de Can Noguera és potser el màxim beneficiat de les ensopegades de tercer i quart classificat, doncs amb la seva victòria davant Kanilla per 4 gols a 2 s’apropa a les primeres posicions gairebé sense fer soroll i ja és quart amb 15 punts. A dos punts, tan sols, s’hi situa United després de vèncer el Bar la Plaça per 1 a 4 i marca una gran diferència entre els cinc primers classificats i la resta.

Coemmo, després de reestructurar el seu equip de la temporada anterior, no acaba d’agafar volada i roman en sisena posició amb 6 punts tot i golejar el cuer del Grup B, El Moble, per 5 a 0.

CALENDARI_2012-2013_01

Article anteriorExitosa presentació del llibre “La Doma, retaule dels garriguencs”
Article següent3.385 euros per la Marató de TV3 a la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.