Exitosa presentació del llibre “La Doma, retaule dels garriguencs”

0
193

El passat dissabte 15 de desembre l’associació La Garriga Secreta va tornar a obsequiar als garriguencs i garriguenques amb la presentació d’un nou llibre titulat La Doma, retaule dels garriguencs, una obra feta per l’historiador Jordi Llimargas i pel fotògraf, Pepo Segura, que compta amb més de 130 fotografies (algunes d’antigues i inèdites), entre d’altra documentació.

La presentació va reunir els integrants de l’esmentada associació a l’Auditori de l’Escola de Música i a un públic molt nombrós, i durant el seu transcurs no es va poder deixar de comentar el recent esfondrament de part del sostre del conjunt arquitectònic garriguenc, episodi que va ser prou coment i que justifica encara que part de la recaptació de la venda del llibre es dediqui a la restauració d’aquest històric emplaçament.

En aquest sentit, l’alcaldessa de la Garriga Meritxell Budó va indicar que l’Ajuntament està treballant per fer-se càrrec de la Doma (actualment depèn del Bisbat de Terrassa) per mirar de fer-se’n càrrec.

Al seu torn, el president de La Garriga Secreta, Josep Mas, en declaracions a Ràdio Silenci va dir que el llibre pretén posar en valor un element patrimonial important i, alhora presentar-lo al públic.

La presentació del llibre, el qual està dedicat a Dani Soler, membre de l’associació que també va ajudar a fer realitat aquest llibre, mort el passat mes d’agost, es va completar amb una visita guiada al conjunt arquitectònic l’endemà diumenge.

Autor de la fotografia: Xavier Fontanet

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.