Exitosa presentació del llibre “La Doma, retaule dels garriguencs”

0
llibre_doma

El passat dissabte 15 de desembre l’associació La Garriga Secreta va tornar a obsequiar als garriguencs i garriguenques amb la presentació d’un nou llibre titulat La Doma, retaule dels garriguencs, una obra feta per l’historiador Jordi Llimargas i pel fotògraf, Pepo Segura, que compta amb més de 130 fotografies (algunes d’antigues i inèdites), entre d’altra documentació.

La presentació va reunir els integrants de l’esmentada associació a l’Auditori de l’Escola de Música i a un públic molt nombrós, i durant el seu transcurs no es va poder deixar de comentar el recent esfondrament de part del sostre del conjunt arquitectònic garriguenc, episodi que va ser prou coment i que justifica encara que part de la recaptació de la venda del llibre es dediqui a la restauració d’aquest històric emplaçament.

En aquest sentit, l’alcaldessa de la Garriga Meritxell Budó va indicar que l’Ajuntament està treballant per fer-se càrrec de la Doma (actualment depèn del Bisbat de Terrassa) per mirar de fer-se’n càrrec.

Al seu torn, el president de La Garriga Secreta, Josep Mas, en declaracions a Ràdio Silenci va dir que el llibre pretén posar en valor un element patrimonial important i, alhora presentar-lo al públic.

La presentació del llibre, el qual està dedicat a Dani Soler, membre de l’associació que també va ajudar a fer realitat aquest llibre, mort el passat mes d’agost, es va completar amb una visita guiada al conjunt arquitectònic l’endemà diumenge.

Autor de la fotografia: Xavier Fontanet

Article anteriorBenvinguts a un #noupaís
Article següentJa s’ha jugat la setena jornada
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.