Un garriguenc necessita la nostra ajuda!

0
174

L’Àdrià Pérez de Rozas, esquiador extrem professional, va demanar fa uns dies als seus amics més propers que l’ajudessin a aconseguir una fita cabdal per les seves aspiracions de freerider, doncs és imprescindible per a ell –tal i com ens explicava en aquesta mateixa web- aconseguir patrocinadors per a poder seguir amb la seva passió, i la marca de cotxes Ford, precisament, està fent un concurs per a dotar d’una generosa suma econòmica un afortunat esquiador, a més d’endur-se un cotxe.

Les xarxes socials, en l’àmbit garriguenc, fa dies que bullen per ajudar l’Adrià, doncs els seus amics s’han pres d’allò més seriosament el repte d’aconseguir aquest patrocini i inclús han anunciat una enorme festassa en cas d’assolir l’objectiu.

Així doncs, cada dia pots aportar un vot perquè l’Adrià s’endugui aquesta importantíssima victòria, ja que a dia d’avui és tercer! Pots col·laborar-hi simplement entrant aquí i votant un cop al dia. Només necessites vint segons per ajudar un garriguenc a fer realitat el seu somni!

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.