Ja és aquí el regal d’aquestes festes per als més petits

0
Pack-Mainasons

Des d’aquesta mateixa setmana ja es pot trobar el pack de Mainasons als punts de venda habituals, després de més d’un any de feina i gràcies a l’ajut, entre d’altres, dels micromecenes que ho han fet possible. Aquest pack consta d’un vídeo de 35 minuts amb els tres personatges de carn i ossos, la Nia, la Mel i en Ton, que canten i ballen deu cançons populars catalanes versionades amb ritmes moderns –swing, samba-jazz, reggae…-, en una animació que farà les delícies dels més petits de la casa. A més, s’hi inclou un CD amb aquestes versions i un acurat conte il·lustrat.

Si bé fa unes setmanes ens fèiem ressò des de les nostres pàgines d’aquesta iniciativa innovadora sorgida a la Garriga i explicàvem que necessitaven finançament per la producció final abans de sortir al mercat, ara podem assegurar que l’experiència de micromecenatge a través del web Verkami ha sigut tot un èxit: Mainasons ha aconseguit sobradament els diners necessaris i a dia d’avui es postulen com un dels regals estrella d’aquest Nadal enfocats a la mainada. Els ideòlegs del projecte, a més, no són aliens a les necessitats de Catalunya, en clara inferioritat mediàtica pel que fa referència al mercat de les joguines, doncs asseguren voler “contribuir al prestigi del català i a mantenir viva la riquesa del patrimoni cultural del nostre país“.

Mainasons_ElGegantDelPiDesprés de tanta feinada, doncs, aquest dissabte dia 15 es podrà adquirir el pack sencer per tan sols 20 euros en una paradeta de la plaça de Can Dachs de la Garriga, de 9 a 14 h., i la setmana següent, dissabte 22, els seus protagonistes cantaran i ballaran en directe a Granollers pels nens i nenes les deu cançons del CD, entre les que hi trobem En Joan petit, Les oques van al camp o El cargol treu banya. Serà a la plaça Perpinyà, a partir de les 12:30 h., en un acte inclòs dins la programació de Nadal de l’Associació de comerciants Gran Centre de Granollers.

En paraules dels seus creadors, “Mainasons és molt més que un producte d’entreteniment. És un compendi artístic que pot aportar nombrosos beneficis a nivell didàctic, creatiu, social, comunicatiu, motriu i emocional“. I és que aquest és el principal objectiu d’aquest petit grup de professionals d’entre 20 i 35 anys de la Garriga, amb sensibilitat artística i voluntat emprenedora, que es dediquen a l’audiovisual, la música, les arts gràfiques, la interpretació i l’educació.

Si en voleu un tastet, visiteu la seva pàgina web o el seu Facebook. De ben segur no us deixarà indiferents! I, qui sap, potser ja us han solucionat un regal per aquestes festes!

Mainasons_04

Article anteriorUn projecte farà reviure la Garriga rural
Article següentQuè hagués passat si el 25N només hagués votat la Garriga?
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.