La Garriga se suma novament a les Parelles Artístiques

0
139

La setena edició de l’exposició itinerant Parelles Artístiques: experiències creatives per la salut mental torna a comptar amb la col·laboració, un any més, de gent de la Garriga. La presentació d’aquesta exposició tindrà lloc el proper divendres dia 14 de desembre a l’Auditori Unnim de Vic (Osona) i hi comandrà fins el dia 7 de gener de 2013. Les obres d’aquestes parelles artístiques, incloses les garriguenques, s’exposaran a Barcelona en una exposició col·lectiva.

Més informació a NacióGranollers.cat i a Osona.com

Foto: Adrià Costa / La subhasta de la sisena edició de les Parelles Artístiques

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.