Sisena jornada sense massa canvis

0
JORNADA_6_2012-2013

El futbol sala de la Garriga segueix el seu curs després d’alguns dies de descans –hi ha hagut el pont de la Constitució Espanyola pel mig- i tot plegat sembla estabilitzar-se de mica en mica un cop transcorregudes ja sis jornades de competició: els primers classificats es fan forts en les seves posicions i els últims segueixen patint grans dificultats per puntuar.

Grup A

Moya Advocats, encara amb un partit menys, s’ha apoderat contundentment de la primera posició amb un ple absolut de victòries en els cinc partits que ha disputat, la última per 7 a 0 davant l’Illot F.C., que segueix a la meitat de la taula amb nou punts –sisè classificat- i ja nota la baixa sensible d’un jugador clau en el seu sistema defensiu.

El Trull, amb tretze punts, segueix l’estela del líder després de desfer-se dels Black Mambas (vuitens, amb 4 punts) per un ajustat 2 a 3, mentre que Sàhara i Barri de Dalt els segueixen de ben aprop esperant una nova ensopegada, amb onze punts cada un.

Planet Bikes és cinquè amb 10 punts, mentre que Shalke Temeto és setè amb 5. Tanquen la classificació Aston Birra, amb 3 punts, i Kalypolis, amb 0 punts i un partit menys.

Grup B

Assessoria Congost i TJ Automoció segueixen encapçalant el Grup B amb ple de victòries (sis de sis), seguits de Little Italy, amb 16 punts després de l’empat amb United, que és cinquè amb 10 punts.

En quarta posició hi trobem El Pont de Can Noguera, amb 12 punts, mentre que el Bar La Plaça marca la línia mitja en sisena posició i 4 punts. Els segueixen F.S. Kanilla, amb també 4 punts, mentre que No la toquem i Coemmo són vuitens i novens respectivament amb 3 punts. Tanca la classificació El moble, encara amb el caseller per estrenar.

Article anteriorPresentació del llibre “Lliures o morts”, divendres a la Fundació Maurí
Article següentNou canvi de sentit de circulació al carrer Banys
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.