Presentació del llibre “Lliures o morts”, divendres a la Fundació Maurí

0
lliures_o_morts

Lliures o morts és una novel·la històrica ambientada en la Catalunya de 1714 que ens descobreix la figura d’Ermengol Amil, un pagès de Bonestarre que viu una desgràcia personal que el fa allunyar-se de la seva vida quotidiana i entregar-se a l’exèrcit dels Miquelets –també anomenats regiment de Fusellers Voluntaris o Fusellers de Muntanya- per tal de fer front a l’exèrcit borbònic, que pretén ocupar Catalunya i destruir la identitat dels catalans. Amil ascendeix i esdevé un dels personatges clau de l’exèrcit català mentre es perd el suport internacional per la guerra, però la convicció pels ideals nacionals fa que continuï lluitant fins la inevitable derrota.

Aquesta és l’apassionant sinopsi del darrer llibre de l’editorial Columna que la Garriga tindrà el gust de conèixer de primera mà el proper divendres dia 14 de desembre, en la presentació que acollirà la Fundació Maurí a les 19:30 h. Els assistents a l’acte podran escoltar les paraules dels autors de la novel·la Jaume Clotet i David de Montserrat, de la mà de la secció local d’Òmnium Cultural.

Article anteriorJordi Llimargas i Pepo Segura presenten el llibre “La Doma, retaule dels garriguencs”
Article següentSisena jornada sense massa canvis
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.