Nou canvi de sentit de circulació al carrer Banys

0
Canvi_sentit_carrer_banys

Als canvis ja anunciats per tal de millorar la circulació del centre del poble se n’hi ha de sumar un altre, aquest cop al carrer Banys, entre el carrer Mina i Vinyals. Es tracta de la recuperació de doble sentit de la marxa del tram comprès entre aquests carrers, que actualment només és transitable en direcció Granollers.

Des de l’ajuntament de la Garriga s’ha considerat oportú recuperar aquest doble sentit de circulació, tot i que comportarà l’eliminació de les places d’aparcament del costat de llevant i es modificarà la ubicació dels contenidors d’orgànica i de resta, actualment situats davant l’àrea de recollida selectiva (cantonada amb carrer Mina). D’aquesta manera, s’haurà de reforçar el punt de recollida d’escombreries col·locat a l’alçada del número 78 del carrer Banys.

Segons informa l’Ajuntament, “amb aquest canvi es busca facilitar l’accés amb vehicle al centre del municipi i donar continuïtat al carrer Banys, ara interrompuda a l’alçada del carrer Vinyals, extrem que obliga als conductors a realitzar una volta innecessària pel carrer Anselm Clavé i Carretera de l’Ametlla o bé pel Passeig”.

Així, el consistori posa a disposició dels garriguencs un telèfon de contacte amb la Regidoria de via pública: 93 860 52 90.

Article anteriorSisena jornada sense massa canvis
Article següentQuè et semblen les actuacions fetes per millorar la circulació al centre del poble?
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.