Neix la coral de l’ANC la Garriga

0
ANC_LG_logo_web

L’Assemblea Nacional Catalana la Garriga ha creat una coral per la independència. Aquest cor, que ja compta amb una quinzena de cantaires, està obert a tothom que hi vulgui participar. En Jaume Ilari, mestre de música garriguenc amb una àmplia experiència en direcció de cors, serà qui dirigirà aquest grup de cantaires independentista que actuarà en ocasions singulars, sobretot en actes de l’ANC i de caràcter patriòtic i reivindicatiu. La primera actuació de la coral serà el mes de gener de 2013 en un acte molt singular que aviat es donarà a conèixer i del qual se n’estan perfilant els darrers serrells.

L’ANC la Garriga anima a tothom a sumar-se a aquesta iniciativa, que aporta una coral més al nostre poble, que ja compta amb un important teixit coral. Per formar-ne part, no cal estar adherit a l’ANC, només cal compartir l’ideal de voler posar la veu de cadascú per la llibertat de Catalunya.

Les dates dels assajos són els dimarts 11 i 18 de desembre i el dijous 3 de gener, de 8 a 9 hores del vespre, a la sala d’actes del Casal l’Esplai (Casal d’avis de la plaça del Silenci).

Més informació a lagarriga@assemblea.cat

Víctor Rodríguez i Iñigo, Resp. Comunicació ANC la Garriga

 

Article anteriorLa Garriga, amb la Marató de TV3
Article següentJordi Llimargas i Pepo Segura presenten el llibre “La Doma, retaule dels garriguencs”
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.