Canvis en la circulació del centre de la Garriga

0
rotonda_oliveres

A finals del mes de setembre ens fèiem ressò de les actuacions previstes per l’Ajuntament de la Garriga per tal de millorar la circulació de vehicles pel centre del poble i que, passats dos mesos, comencen a ser una realitat.

En aquest sentit, la rotonda de la plaça de les Oliveres ja és un fet i funciona a ple rendiment, ajudant a pacificar el trànsit en un punt històricament conflictiu i millorant l’accessibilitat dels vianants amb passos i incrementat la superfícies de les voreres.

La construcció d’aquesta rotonda i l’inici de la instal·lació d’una de nova a la cruïlla de la plaça del Silenci amb el carrer Figueral i el Passeig (de moment s’ha senyalitzat), ha comportat un seguit de canvis en el sentit de la circulació dels vehicles. Així les coses, la circulació pel carrer de Nostra Senyora de la Salut ha canviat el seu sentit, de manera que es pot accedir al centre del poble amb cotxe des de la plaça del Silenci, tant si es ve del carrer Figueral com del Passeig.

rotonda_silenciAlhora, cal destacar que el tram del passeig dels Til·lers que va de la nova rotonda fins la Ronda del Carril (fins el pont de l’estació), ha passat a ser d’un sol sentit de pujada, fet que s’ha aprofitat per habilitar aparcament pels cotxes en règim de zona blava en aquest tram.

Aquestes dues actuacions, que s’han de completar amb la conversió en zona de vianants del tram del carrer Samalús comprès entre la plaça Josep Maurí (escola de Música) i el passeig dels Til·lers, s’han executat per la brigada municipal per optimitzar els recursos de l’Ajuntament.

canvis

Article anteriorConcentració llampec a favor de l’escola en català
Article següentL’ASIC endega la campanya “Per Nadal la Garriga et dóna més”
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.