Festa de Nadal de la Fundació Maurí

0
festa_nadal_fundacio_mauri

La Fundació Maurí organitza el proper diumenge 9 de desembre el darrer acte de commemoració del centenari del naixement de Josep Maurí, fill il·lustre de la Garriga. L’acte, que començarà a les 6 de la tarda consistirà en la inauguració del pessebre d’enguany, seguit d’un recital de poesia nadalenca i una cantada de Nadales per part de l’Escolania Parroquial Sant Esteve de la Garriga. A continuació, hi haurà xocolata desfeta i coca i qui vulgui, podrà visitar la casa-museu.

Aquesta Festa de Nadal és el darrer acte dels molts que la Fundació Maurí ha organitzat durant l’any per tal de donar a conèixer l’obra de Josep Maurí i la Fundació que porta el seu nom. Una conferència amb persones que van tractar Josep Maurí, l’exposició de capelletes de la Sagrada Família, una conferència sobre el seu llibre “Els Sants de la Diòcesi de Barcelona”, l’estrena d’una sardana o un concert de jazz han estat una mostra de les diferents activitats que durant l’any s’han dut a terme per a celebrar aquesta commemoració. Actualment, el patronat de la Fundació Maurí treballa per fer possible la digitalització del tercer volum de la Història de la Garriga de Josep Maurí.

Fundació Maurí

Article anterior“Di que eres español o te encierro”
Article següentConcentració a la Garriga en defensa de l’escola en català
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.