Concentració a la Garriga en defensa de l’escola en català

0

A resultes de l’esborrany de la LOMCE (Ley Orgánica de Mejora de la Calidad Educativa), que situa la llengua pròpia de Catalunya com assignatura d'”especialitat”, i que obliga a totes les comunitats autònomes a pagar l’ensenyament en castellà en centres privats, si no es dóna una “proporció ajustada” entre els dos idiomes (el català i el castellà), l’Ajuntament de la Garriga ha convocat demà dimecres dia 5 de desembre, una concentració unitària en defensa de l’escola en català, que es farà a partir de les sis de la tarda a la plaça de l’Església, a la qual ens sumem l’equip de La Garriga Digital.cat.

Imatge creada per Maria Picassó Piquer – www.mariapicasso.com

Article anteriorFesta de Nadal de la Fundació Maurí
Article següentAvís als lectors
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.