S’obre la participació a l’Avantprojecte de Pressupost Municipal pel 2013

0
133

Ahir a la nit es presentava a la Sala de Plens de l’Ajuntament l’avantprojecte dels pressupostos pel proper any, amb un increment d’aproximadament un milió i mig d’euros respecte els pressupostos d’enguany, i amb inversions que inclouen un Pla d’Ocupació Local i un programa de lloguers d’habitatge socials.

Meritxell Budó va obrir l’acte dirigint-se als presents recordant la presentació de l’any passat, feta al Patronat, i recordant-los la vocació participativa dels pressupostos, que recolliran les aportacions del poble mitjançant el web de l’Ajuntament i que seran debatuts al proper Ple del 19 de desembre. Alhora, l’Alcaldessa va recordar que fa un any la situació econòmica de l’Ajuntament era “complicada però no catastròfica”, i ha qualificat la situació actual de “sòlida estabilitat”.

Segons Budó, l’equip de govern té “les regnes ben agafades” amb uns pressupostos basats en el realisme i la prudència, però sense deixar de prestar mai cap servei bàsic a la ciutadania. L’Alcaldessa va atribuir el mèrit d’aquests pressupostos tant a la feina dels empleats de l’Ajuntament, que “fan més per menys”, com als habitants del municipi i la seva consciència del “difícil” moment econòmic. Alhora, va afirmar que “sense fer volar coloms”, s’ha de donar un missatge optimista i no baixar la guàrdia davant els reptes de la crisi.

Seguidament Vicenç Guiu, regidor de Promoció Econòmica, va passar a examinar en detall els pressupostos proposats pel proper any, en els que destaquen un increment d’aproximadament un milió i mig d’euros en conjunt i inversions tals com un pla d’ocupació pressupostat en 100.000 € i un pla de lloguer social de vivenda xifrat en 50.000 €.

Els pressupostos definitius es debatran al darrer Ple de l’any, el 19 de desembre.

A la fotografia: Vicenç Guiu i Meritxell Budó

Text i fotografia: Marc Bellmunt

A continuació els oferim la presentació que Guiu ha emprat per a detallar els pressupostos:

01

02

 

 

 

 

 

 

 

 

0304

 

 

 

 

 

 

 

 

0506

 

 

 

 

 

 

 

 

0708

 

 

 

 

 

 

 

 

0910

 

 

 

 

 

 

 

 

1112

 

 

 

 

 

 

 

 

1314

 

 

 

 

 

 

 

 

1516

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.