S’obre la participació a l’Avantprojecte de Pressupost Municipal pel 2013

0
guiu_i_bud

Ahir a la nit es presentava a la Sala de Plens de l’Ajuntament l’avantprojecte dels pressupostos pel proper any, amb un increment d’aproximadament un milió i mig d’euros respecte els pressupostos d’enguany, i amb inversions que inclouen un Pla d’Ocupació Local i un programa de lloguers d’habitatge socials.

Meritxell Budó va obrir l’acte dirigint-se als presents recordant la presentació de l’any passat, feta al Patronat, i recordant-los la vocació participativa dels pressupostos, que recolliran les aportacions del poble mitjançant el web de l’Ajuntament i que seran debatuts al proper Ple del 19 de desembre. Alhora, l’Alcaldessa va recordar que fa un any la situació econòmica de l’Ajuntament era “complicada però no catastròfica”, i ha qualificat la situació actual de “sòlida estabilitat”.

Segons Budó, l’equip de govern té “les regnes ben agafades” amb uns pressupostos basats en el realisme i la prudència, però sense deixar de prestar mai cap servei bàsic a la ciutadania. L’Alcaldessa va atribuir el mèrit d’aquests pressupostos tant a la feina dels empleats de l’Ajuntament, que “fan més per menys”, com als habitants del municipi i la seva consciència del “difícil” moment econòmic. Alhora, va afirmar que “sense fer volar coloms”, s’ha de donar un missatge optimista i no baixar la guàrdia davant els reptes de la crisi.

Seguidament Vicenç Guiu, regidor de Promoció Econòmica, va passar a examinar en detall els pressupostos proposats pel proper any, en els que destaquen un increment d’aproximadament un milió i mig d’euros en conjunt i inversions tals com un pla d’ocupació pressupostat en 100.000 € i un pla de lloguer social de vivenda xifrat en 50.000 €.

Els pressupostos definitius es debatran al darrer Ple de l’any, el 19 de desembre.

A la fotografia: Vicenç Guiu i Meritxell Budó

Text i fotografia: Marc Bellmunt

A continuació els oferim la presentació que Guiu ha emprat per a detallar els pressupostos:

01

02

 

 

 

 

 

 

 

 

0304

 

 

 

 

 

 

 

 

0506

 

 

 

 

 

 

 

 

0708

 

 

 

 

 

 

 

 

0910

 

 

 

 

 

 

 

 

1112

 

 

 

 

 

 

 

 

1314

 

 

 

 

 

 

 

 

1516

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Article anteriorLa gent no ha abaratit el somni
Article següentLa FUMH presenta el projecte per a emprenedors “Cercle d’optimisme”
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.