Agraïments i valoració de les eleccions

0
CUP_la_Garriga_01

Des de la CUP de la Garriga volem agrair públicament a les 357 persones de la Garriga que heu votat per la candidatura, així com a aquelles persones i col·lectius locals que d’una o altra manera heu col·laborat en la campanya electoral. També ha esta gràcies a vosaltres que la CUP-AE ha aconseguit, per primera vegada, entrar al Parlament de la Comunitat Autònoma de Catalunya.

Des d’una perspectiva local, aquests resultats ens esperonen a seguir treballant per incrementar la nostra presència al municipi. I per aquesta raó, convidem a tothom a participar amb el projecte polític transformador que la CUP de la Garriga vol encarnar.

Des de l’assemblea local de la Garriga, valorem positivament els resultats obtinguts per la CUP-AE, amb la consecució de tres escons. Per primera vegada, l’esquerra independentista, així com bona part dels moviments socials i de les classes populars d’aquest país, tindran veu pròpia al Parlament. Fem també una valoració positiva del retrocés patit per la dreta representada per CIU, que interpretem com una resposta de la població davant de les retallades socials i les ambigüitats nacionals practicades pel govern en els darrers temps.

Tot i l’assoliment de l’objectiu de l’entrada de la CUP-AE al Parlament, entenem que la mobilització arreu del territori ha de mantenir-se amb la intensitat amb què s’ha produït en les darreres setmanes i mesos, en ocasió de la diada o de la vaga general, com a exemples més significatius. Per la CUP-AE el Parlament és un espai de treball i lluita política, però en absolut n’és l’únic, ni probablement tampoc el més important. Només amb una forta presència al carrer, i amb la politització del descontentament i el desencís conseqüència de la crisi social, política i econòmica que avui planeja sobre els Països Catalans, farem possibles propostes com les plantejades per la CUP-AE en la seva entrada al Parlament: engegar i concretar els termes i les condicions per un referèndum d’auotdeterminació, aturada dels desnonaments, denúncia del deute il·legítim i aturada de les retallades.

Amb aquest propòsit, properament es convocaran assemblees obertes arreu del territori per tal d’elaborar un pla de treball de cara els pròxims mesos. Emplacem a garriguencs i garriguenques a ser partícips d’aquest procés.

Article anteriorLa voluntat del poble…
Article següentUn error de càlcul fenomenal
Candidatura d'Unitat Popular de la Garriga.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.