Valoració dels resultats electorals a la Garriga

0
Ciutadans_LG_logo

Des de l’agrupació local de Ciutadans estem molt satisfets dels bons resultats obtinguts per la nostra formació al poble.

En dos anys Ciutadans ha doblat el seu nombre de vots, registrant el tercer major ascens passant de 201 vots el 2010 als actuals 445, i del 2.67% dels vots de fa un parell d’anys a un 5.18% actual. Tot això ens ha col·locat com sisena força política al poble per davant de partits separatistes com SI o les CUP.

Els resultats ens il·lusionen per diversos motius. Primer perquè el nostre pressupost per a la campanya era el més baix de les forces amb representació parlamentària que es presentaven. Això comporta que cada euro que ens gastem sigui gastat com si de l’últim euro que tinguéssim es tractés. Això ens priva d’”empaperar” La Garriga i qualsevol altra ciutat de cartells del nostre partit. Així que cal ser efectiu i col·locar aquests pocs cartells, els primers en la història de Ciutadans que es col·loquen a La Garriga, en llocs estratègics, cosa que creiem haver fet bé.

També ens priva d’enviar correspondència electoral a les llars (massa car i quan al Parlament hem proposat que tots els partits féssim un únic enviament conjunt per estalviar despeses, els que formen la partitocràcia, que no vol perdre llurs privilegis, s’hi van negar). La publicitat que alguns habitants del poble hagin trobat en les seves bústies és producte del treball desinteressat dels simpatitzants i militants de Ciutadans que han exercit d’improvisats carters. Per tant, amb escassa publicitat hem aconseguit doblar. La instal·lació d’una carpa informativa segurament ens hagués donat més rèdit, però el pressupost, com comentava, era el que era i calia prioritzar el millor possible.

Segon: per l’enorme transcendència mediàtica que té per a la Garriga que el president del nostre partit tingui la seva residència aquí i voti aquí. Rivera no pot dir que sigui profeta a la seva terra, malgrat ser el polític garriguenc més conegut a Catalunya i resta d’Espanya. Només amb veure la multitud de mitjans de comunicació al col·legi electoral puc afirmar el que dic.

Tercer: el nostre missatge comença a arribar clar a molts sectors de la població que portada pels falsos tòpics que aboquen i abocaran nostres adversaris polítics, abans recelaven votar-nos i ara ho fan amb gust a la recerca d’aire fresc en la política catalana. Per què? Perquè sense voler ser presumptuós, ni molt menys, els electors com més ens coneixen més ens voten mentre que a altres partits defensors de la partitocràcia, com més els coneixen menys els voten. Per mostra, aquest article del País en què nomena Ciutadans com el partit amb el vot més fidel i alhora el vot més atractiu. Cridar a les coses pel seu nom en política és sinònim de bons resultats.

Amb vista al futur som optimistes. Optimistes perquè al 2015 complim l’objectiu que ens vam marcar a l’inici del nostre camí a la Garriga: obtenir representació a l’Ajuntament. És una carrera de fons però els inputs que rebem són que estem en el ritme adequat. Finalment també valorem com a positiu que les forces més obertament no independentistes i constitucionalistes com són Ciutadans al centre esquerra i el PP (malgrat que aprofitem per recordar l’escenificació com si fossin els Pimpinela, que al Parlament fan que es barallen amb CIU però que després tothom sap que són germans; germans pactant a la Diputació de Barcelona, a 20 ajuntaments o amb les retallades) al centre dreta hagin crescut en nombre de vots i castigat els missatges ambigus de partits com el PSC, en un moment en què l’equip de govern municipal, contagiat d'”esteladisme”, ha promogut en els últims temps actes i mocions de caràcter independentista equivocant el missatge sobre un principi d’unanimitat pel qual tots els habitants del poble haguéssim de pensar igual. No és el tema que toca avui. Ja ho abordarem més endavant.

En definitiva, s’ha acabat el silenci a la Garriga i C’s espera ser la veu dels que diem prou als que, com bé deia l’Albert Rivera en campanya, ens volen fer escollir entre el pare i la mare, entre Catalunya i Espanya. Doncs no, el diumenge passat 445 persones (i segurs estem que seran més en properes eleccions) han votat que es senten catalans i espanyols i que pensen que Catalunya és la seva terra, Espanya el seu país i Europa el nostre futur. 445 vegades gràcies garriguencs. Sou 445 caps dels nostres 9 diputats que seran, gustosament, els vostres empleats.

Angel Guillén

Article anteriorAnàlisi dels resultats electorals, a càrrec de…
Article següentCap nen i cap nena sense una joguina
Sección local del partido político Ciutadans. Secció local del partit polític Ciutadans.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.