El Gran Recapte d’Aliments, present a la Garriga

0
192

Com ja vàrem informar dies enrere, els propers divendres 30 de novembre i dissabte 1 de desembre la Fundació Banc dels Aliments organitza una nova edició del Gran Recapte, una iniciativa que pretén recaptar fins a 1.400.000 kg. d’aliments (eminentment llet, oli, llegum sec i conserves de peix, ja que són aliments amb un alt valor nutritiu) per abastir a les persones o col·lectius que més ho necessiten. En el cas de la Garriga, tots els aliments recollits es destinaran a Càritas de la Garriga que actualment dóna suport a més de 120 famílies necessitades.

En total hi haurà més de mil punts de recollida a tot Catalunya i, a la Garriga, tothom que desitgi col·laborar ho podrà fer als supermercats Caprabo, Lidl i Mercadona (tots tres a Ca n’Illa).

Al marge de recollir aliments, aquesta iniciativa pretén informar i sensibilitzar a tota la ciutadania de Catalunya sobre la realitat de la pobresa al nostre país i afavorir una col·laboració continuada amb el Banc d’Aliments durant tot l’any.

Cercador de punts de recollida d’aliments.

Vídeo promocional.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.