Comunicat de SI de la Garriga

0
SI_logo_LG_02

Els que formem el Grup de Solidaritat Catalana per la Independència de la Garriga, tristos pels resultats electorals del nostre grup a les eleccions autonòmiques, volem adreçar-nos al poble de la Garriga per manifestar el següent:

· Agrair de forma enèrgica als que heu dipositat la butlleta de SI a l’urna. Tots i cadascun de nosaltres ha treballat per fer-vos partícips del projecte demanant-vos la confiança i ara més que mai en els dos últims anys us volem donar les gràcies.

· Creiem que la feina feta pels nostres diputats ha estat molt important al llarg dels dos últims anys, però el silenci intencionat d’alguns mitjans de comunicació i les especials característiques d’aquestes eleccions ens han deixat fora del Parlament a través del vot útil. A la vegada creiem que cal reconèixer el paper dels nostres diputats havent fet pujar el discurs independentista d’altres formacions polítiques. El discurs independentista ha pujat molt en els últims dos anys gràcies a la tasca de SI.

· Felicitem a les forces independentistes ERC i CUP per l’entrada al Parlament de Catalunya i sobretot el nostre més sincer reconeixement als garriguencs i garriguenques d’aquestes formacions que han treballat per l’alliberament del país des de La Garriga.

· Sabem que el vot útil ha fet mal a la nostra formació i demanem a les formacions polítiques que l’han rebut que en siguin dignes i treballin de forma decidida per portar el nostre país a la convocatòria d’un referèndum el més aviat possible per tal de que tots els catalans i catalanes ens puguem pronunciar més enllà de les dinàmiques dels partits polítics. Poder dir senzillament sí o no.

· Finalment dir que els integrants de Solidaritat Catalana a La Garriga som conscients del compromís que vam adquirir amb el poble de la Garriga i trobarem les forces i les maneres de seguir treballant pel nostre poble i per la independència de Catalunya.

Grup Municipal de Solidaritat Catalana per la Independència a la Garriga. 

 

Article anteriorPropera presentació del llibre “Cu-cut! Sàtira política en temps trasbalsats (1902-1912)”
Article següentLa Presidenta de la FUMH, nova membre del Consell de la Informació de Catalunya
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.