Anàlisi dels resultats electorals, a càrrec de…

0
645

Després de les eleccions del passat diumenge 28 de novembre, des de la Garriga Digital.cat hem demanat a garriguencs de diferents àmbis una breu reflexió o anàlisi dels resultats electorals. A falta d’alguna opinió, que publicarem properament, podeu llegir les reflexions d’en Joan Rodríguez, l’Stefano Puddu, en Frederic Moreno i en Xavier Moya. Aquestes les trobareu en aquest mateix article, o bé a l’apartat “Miscelània” de la secció “Opinió“.

Stefano_Puddu_01

 

 

 

 

 

Frederic_Moreno_02

Xavi_Moya_3

 

 

 

 

 

Un error de càlcul fenomenal (Joan Rodríguez)

Escenari de transicions (Stefano Puddu)

La voluntat del poble… (Frederic Moreno)

Oh! Sorpresa! (Xavi Moya)

Des de la Garriga Digital.cat, volem agrair públicament a tots quatre la seva predisposició a col·laborar, de la mateixa manera que convidem a tothom que ho desitgi a enviar-nos les seves reflexions per també publicar-les.

 

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.