Reunió pel Casal Popular de la Garriga

0
fanal

La Comissió provisional del Casal Popular de la Garriga, ens que reivindica un espai digne i autogestionat on poder-se trobar, parlar, intercanviar expeirències i opinions, etc. ha organitzat el proper diumenge dia 2 de desembre una reunió d’entitats i de persones interessades en aquest projecte, a les 17,30 h. a la Sala Polivalent del Patronat.

Segons informen en una nota de premsa, l’objectiu de la reunió és “informar de tot el que ha fet la Comissió Provisional pel Casal Popular de la Garriga fins ara (reunions amb l’Ajuntament, visita a la Torre del Fanal…), constituir les comissions i els grups de treball per decidir com volem que sigui el Casal, i dissenyar entre tots un pla d’acció per aconseguir un equipament que ens mereixem i que, com hem comentat en tantes ocasions, ja no pot esperar ni un dia més”.

Properament es difondrà l’ordre del dia de l’esmentada reunió.

A la imatge: Torre del fanal

Article anteriorEl proper Ple, el dimecres 28
Article següentAgraïment públic de la CUP
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.