Article de final de campanya

0
SI_logo_LG_02

Per acabar la campanya, us volem transmetre la carta que l’Alfons López Tena, candidat de SI a la presidència de la Generalitat, va enviar-nos a totes les persones adherides i simpatitzants de Solidaritat Catalana per la Independència.

Benvolguts compatriotes,

En aquests dos anys hem empès el catalanisme a l’independentisme. Hem passat de la retòrica independentista a l’acció independentista. I ens presentem, per segon cop, per exercir el dret de decidir, per votar la independència.

M’adreço a tu per encoratjar-te. I ho faig perquè a mi també m’heu ajudat. Molt. De debò. El vostre caliu en aquesta campanya, assistint als actes, de forma massiva, també m’han animat a seguir lluitant, a tirar endavant. Som la coalició per fer la independència: una gran família per portar Catalunya a la llibertat. Tots som un. I ho aconseguirem. Sens dubte. Ho sap l’unionisme, tant l’espanyolista com l’autonomista. I ho saben, sobretot, els que manen als mitjans de comunicació.

La política la fas o te la fan. Som un gran poble i aquest diumenge 25 de novembre podem començar a ser lliures. Impliquem-nos al màxim, que ja queda ben poc. Encarem aquesta recta final fent el boca-orella. És fonamental. Tan sols ens tenim a nosaltres mateixos. Perquè contra les enquestes cuinades cal determinació. No us deixeu manipular. Molestem perquè saben que som la garantia per fer la independència, perquè sabem com fer-la, i perquè la farem.

El teu vot farà la independència. El teu vot crearà l’Estat independent. El teu vot, en definitiva, proclamarà la República de Catalunya, un Estat independent del poble, pel poble, i per al poble. La Catalunya rica i plena!

El 25N tens la independència a les teves mans!

Alfons López Tena

Candidat a la Presidència de la Generalitat

Article anteriorEnèssim atac als rètols de “Municipi per la Indepencènia”
Article següentEntrevista a Neus Portet i Víctor Rodríguez, representants de l’ANC de la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.