La nostra voluntat més sincera

0
esquerra_catsi_rgb

Ha arribat el moment. Som davant de les urnes buides: els sondejos ja no valen. El dilluns 26 de novembre començarà un dels capítols més interessants i engrescadors de la història d’aquest país. Perquè des de les consultes del 25 d’abril de 2010, des del 10 de juliol de 2010, des de l’Onze de setembre de 2012, hi ha més d’un milió de persones que ens movem amb l’objectiu que Catalunya sigui diferent, que recuperi la seva dignitat i la seva sobirania.

Després d’aquesta campanya plena d’il·lusió i esperances, ara ens toca fer la primera opció per encetar una nova vida: triar la casa, el barri, l’orientació, la llum, la relació amb els veïns, cal passar per caixa, etc. I com més sincers siguem amb nosaltres mateixos, més l’encertarem.

Dins l’urna, ressonen diverses veus en forma de desitjos: Vull uns diputats, molts(!), que representin netament aquesta voluntat, la independència; vull que el procés cap a la llibertat el lideri la majoria parlamentària, i no un esdevingui projecte d’una sola persona, d’un tros de partit o d’un govern; vull que el món vegi que una majoria plural del Parlament i de la societat està d’acord en el desig de voler ser un estat; vull que tan aviat com puguem internacionalitzem les negociacions amb Espanya, perquè sinó exercirà de jutge i part.

Vull que els diputats que jo voti treballin perquè el país superi la crisi econòmica amb mesures concretes, realitzables i destinades a fer créixer l’economia productiva; que millorin la capacitat adquisitiva de les persones, amb la reducció d’impostos al consum i sobre la renda; vull que els bancs paguin impostos per a les seves transaccions; vull que tots els esforços del Govern estiguin destinats a garantir la igualtat d’oportunitats, a invertir en l’educació i la recerca, perquè la nostra capacitat de treball i la nostra cultura són el principal recurs natural que tenim; vull que totes les inversions serveixin per millorar la competitivitat de les nostres empreses, perquè aprofitem al màxim la nostra posició estratègica al món; vull que el nostre talent i la nostra capacitat emprenedora de sempre no s’estronquin;… en definitiva, vull votar uns diputats que tinguin com a objectiu i compromís totes aquests voluntats. Sense fissures.

La gent que votarem Esquerra Republicana de Catalunya – Catalunya Sí aquest diumenge 25 de novembre farem una opció segura. I a més li encomanem la nostra voluntat a un personatge que és del tot de fiar: el candidat Oriol Junqueras és el més ben valorat per tothom, el vulguin votar o no. Això és molt important per al procés que ens espera, i per això li desitgem tota la força possible, la força del suport electoral, perquè sigui un dels actors més ferms i decisius per a la independència de Catalunya.

Les urnes estan buides, omplim-les de la nostra voluntat més sincera.

Oriol Ramon

President secció local la Garriga

Esquerra Republicana de Catalunya

Article anteriorEstimats amics… i coneguts
Article següentL’alcaldessa de la garriga es reuneix amb altres alcaldes per tractar el problema de l’atur

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.