Parlem clar, independència sí

0
SI_logo_LG_02

A pocs dies de les eleccions i observant gestos i fets subtils que s’estan donant des del debat a TV3 i que hem pogut veure escrits en diferents mitjans de comunicació no adherits als grans grups mediàtics, la política tradicional catalana està preparant la sortida pactada amb l’Estat espanyol, això sí, fent-nos creure que serà el millor per Catalunya.

Algunes veus confirmen que el pacte fiscal està fet. Totalment fet i en línia del concert econòmic. Per poder-lo vendre a Espanya, Rajoy necessita que CiU tingui una majoria clara, així podrà dir a Madrid que Catalunya se nos va. Però com molts sospitem, i tan de bo ens equivoquem, la intenció de marxar no hi és. Per acabar de maquillar la situació, CIU no pactarà amb el PP (tal i com ha deixat ben clar aquest matí la Sra. Sánchez–Camacho a RAC1), sinó amb ERC.

D’aquesta manera, tal i com va fer els 7 anys de tripartit, ERC s’oblidarà de la independència venent als catalans que mentre no s’aconsegueix, es treballa per tal de que es formin les estructures d’estat que tan Junqueras com Mas van defensar al debat de TV3. D’aquesta manera totes dues forces polítiques hi guanyen, uns governen i els altres arriben de nou a les somiades conselleries.

Sembla que el PSC seguirà la línia dels seus companys del PSOE basc i gallec. El PP i ICV es disputaran ser caps de l’oposició, cosa que ja els va bé per treure pit davant del seu electorat. ICV podrà seguir lluitant pels seus principis des de l’oposició i el PP dirà que gràcies a ells, Catalunya no es va separar d’Espanya o que com a mínim van possibilitar una solució al conflicte.

I aquí és on molesta SI (les CUP no, ja que no perjudica ni una mica al vot de CIU i a la vegada disgreguen el vot independentista). I SI molesta perquè no accepta aquesta manera de fer política i perquè treu vot a CIU com bé sap el Grup Godó (RAC1 no ens dóna ni un diputat en cap dels racòmetres i el periodista garriguenc de la Vanguardia ni tan sols va fer la valoració del diputat López Tena com va fer amb els sis candidats restants).

Des del grup de SI a la Garriga esperem que aquesta situació no es doni, i que el President Mas sigui el futur President de la República Catalana recolzat per totes les forces sobiranistes del país. És per això que abans del començament del període electoral vam lluitar per tal que totes les forces independentistes es presentessin unides a les eleccions del 25N, les més importants de la història del país. Ni CiU, ni ERC, ni les CUP van voler caminar plegats i les diferències i els egos de la política podrida i tradicional de la que tots i totes som víctimes, es van imposar.

És per això que, per no haver d’aguantar 30 anys més d’autonomia, misèria econòmica i cultural i el llast de les maneres de fer dels partits tradicionals catalans, us demanem el vot per SOLIDARITAT CATALANA PER LA INDEPENDÈNCIA, per portar el clam de la manifestació de l’11S al Parlament i no permetre que els de sempre ens segueixin venent la moto.

Ni un pas enrere! Visca Catalunya lliure!

Grup de Solidaritat Catalana per la Independència a la Garriga

Article anteriorAllò que volem
Article següentVisibilitat i pedagogia
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.