Nova derrota a casa del sènior femení de futsal AEE Manuel Blancafort

0
aee_manuel_blancafort

Nova derrota a casa de les noies del sènior femení de futbol sala de l’AEE Manuel Blancafort, que van dominar el partit però no el marcador i van acabar perdent per 1 a 3.

Les visitants van arribar en tres ocasions comptades a la porteria i van aconseguir fer els 3 gols que els van fer endur-se la victòria. Les garriguenques van tenir oportunitats, van disposar de xuts i  de possessió de la pilota, però els va faltar força i decisió en algunes ocasions.

Les de Sabadell van marcar el primer gol a l’inici del partit, però les locals no es van desmoralitzar. El problema se’ls va presentar quan després d’un xut llunyà, però que va rebotar en el pal i es va colar dins la porteria de la Garriga per posar el 0 a  2 en el marcador.

A la mitja part, aquest era el resultat i va durar fins els darrers minuts del partit, quan el joc de cinc de les locals va fer que, en una errada, el Sabadell  marqués el tercer i definitiu gol. Amb aquesta estratègia i aquest resultat advers, un solitari gol de la Clara Gustà només va poder maquillar el resultat.

La setmana que ve  es desplacen a Castelldefels per jugar contra l’equip que va just per sota de les garriguenques a la classificació. Esperem que segueixin amb la tònica d’aconseguir els tres punts a domicili.

AEE Manuel Blancafort

Article anteriorVisibilitat i pedagogia
Article següentActe central de Ciutadans al Vallès Oriental, amb Albert Rivera a la Porxada de Granollers
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.