Nova derrota a casa del sènior femení de futsal AEE Manuel Blancafort

0
145

Nova derrota a casa de les noies del sènior femení de futbol sala de l’AEE Manuel Blancafort, que van dominar el partit però no el marcador i van acabar perdent per 1 a 3.

Les visitants van arribar en tres ocasions comptades a la porteria i van aconseguir fer els 3 gols que els van fer endur-se la victòria. Les garriguenques van tenir oportunitats, van disposar de xuts i  de possessió de la pilota, però els va faltar força i decisió en algunes ocasions.

Les de Sabadell van marcar el primer gol a l’inici del partit, però les locals no es van desmoralitzar. El problema se’ls va presentar quan després d’un xut llunyà, però que va rebotar en el pal i es va colar dins la porteria de la Garriga per posar el 0 a  2 en el marcador.

A la mitja part, aquest era el resultat i va durar fins els darrers minuts del partit, quan el joc de cinc de les locals va fer que, en una errada, el Sabadell  marqués el tercer i definitiu gol. Amb aquesta estratègia i aquest resultat advers, un solitari gol de la Clara Gustà només va poder maquillar el resultat.

La setmana que ve  es desplacen a Castelldefels per jugar contra l’equip que va just per sota de les garriguenques a la classificació. Esperem que segueixin amb la tònica d’aconseguir els tres punts a domicili.

AEE Manuel Blancafort

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.