Cicle “Sopars amb història”

0
295

La Fundació Universitària Martí l’Humà de la Garriga endega a finals de mes el “Cicle sopars amb història” a través del qual es vol explicar la història a partir de la gastronomia.

El primer sopar constarà de les xerrades “Cuinar ens va fer lliures (de la Prehistòria al neolític). Els nostres íbers” i “Com es cuinava i què es menjava al Neolític. Teoria i pràctica”, que aniran a càrrec del cuiner Pep Salsetes i de l’historiador Santiago Cucurella.

Inclou un sopar de tast de cuina neolítica, integrat pels següents plats:

– Sopa d’ortigues.

– Senglar amb bolets.

– Glans amb mel.

– Vi.

Aquest primer acte es farà el divendres 30 de novembre, a les 19 h. a Can Ramos (carrer Figueral, 59), i el preu és de 15 €. La inscripció es pot realitzar fins el dia 28 de novembre i les places són limitades.

Article anteriorL’ANC davant el discurs de la por
Article següentArnau Ramírez: “Un País on l’atur juvenil supera el 50%, és un país sense futur”
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.