Cicle “Sopars amb història”

0
179

La Fundació Universitària Martí l’Humà de la Garriga endega a finals de mes el “Cicle sopars amb història” a través del qual es vol explicar la història a partir de la gastronomia.

El primer sopar constarà de les xerrades “Cuinar ens va fer lliures (de la Prehistòria al neolític). Els nostres íbers” i “Com es cuinava i què es menjava al Neolític. Teoria i pràctica”, que aniran a càrrec del cuiner Pep Salsetes i de l’historiador Santiago Cucurella.

Inclou un sopar de tast de cuina neolítica, integrat pels següents plats:

– Sopa d’ortigues.

– Senglar amb bolets.

– Glans amb mel.

– Vi.

Aquest primer acte es farà el divendres 30 de novembre, a les 19 h. a Can Ramos (carrer Figueral, 59), i el preu és de 15 €. La inscripció es pot realitzar fins el dia 28 de novembre i les places són limitades.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.