Sessió informativa de les activitats d’Asilah

0
125

L’Associació Cultural Asilah de la Garriga farà el proper dia 24 de novembre una sessió informativa de les activitats de l’associació i també del quart viatge cultural al Marroc, previst per l’estiu vinent, concreament dels dies 6 al 14 d’agost.

Segons s’indica des de l’associació, la part més important de l’acte serà la presentació de les obres de reparació i de construcció d’un mur a l’escola de primària de Tendafel (Marroc), amb la participació de l’Ajuntament de la Garriga i del Fons de Cooperació Internacional de la Generalitat de Catalunya.

La presentació es farà a l’Auditori de l’Escola Municipal de Música i començarà a les cinc de la tarda. 

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.