Part de l’oferta turística de la Garriga, present en una iniciativa de l’Agència Catalana de Turisme

0
centre_visitants_4

Des del passat dia 12 de novembre fins el dia 22 del mateix mes, la Garriga participa en un projecte de dinamització turística endegat per l’Agència Catalana de Turisme (ACT), i pel qual el poble gaudeix d’un espai reservat a l’Illa Diagonal de Barcelona creat amb la finalitat de fer extensiu l’atractiu de l’oferta de l’interior del Principat.

La Garriga participa en aquest projecte amb ofertes de visites guiades al refugi antiaeri de l’estació i amb l’intinerari “Vil·la termal i d’estiueig”, que estaran disponibles a l’esmentat espai juntament amb unes dues-centes ofertes turístiques més, que podran descarregar-se in situ a través d’un codi QR, i que poden ser vals dos per un, preus especials per a famílies o un 20% de descompte sobre el preu original.

Val a dir, també, que aquestes propostes estaran disponibles a la xarxa, concretament al Club Experience (al qual s’hi accedeix a través de http://magradacompartir.catalunya.com), fins el dia 15 del mes vinent.

Article anteriorUnes 2500 persones es congreguen al Barcelona Teatre Musical, en un acte que desborda totes les expectatives
Article següentAPROP organitza la xerrada “Viabilitat econòmica d’un negoci en una Catalunya independent”
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.