Comença un nou Cicle de Jazz a la Garriga

0
130

L’associació Amics del Jazz de la Garriga ha posat en marxa un nou cicle de jazz al poble, que durarà fins el mes de març i que consistirà en un concert mensual.

El primer concert es va fer ahir diumenge 18 de novembre, a les 12 del migdia a l’Auditori de l’Escola de Música, i va anar a càrrec d’O’Farrill & Marquès Quartet, un concert que els Amics del Jazz de la Garriga defineixen com “El més internacional dels que hem fet fins ara, i és que el quartet és 50% català 50% americà”.

Aquesta actuació ha estat la darrera que ha fet el quartet que abans de tornar a creuar l’atlàntic, i ha servit per a tancar una mini gira per terres catalanes que els ha dut a actuar a llocs com el Cicle de Jazz de Tardor de Lleida o la Jazz Cava de Terrassa.

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.