Bon balanç de la I Fira d’Entitats Esportives de la Garriga

0
fira_entitats

A la segona va la vençuda i, finalment, ahir diumenge 18 de novembre les places de l’Església i de Can Dachs varen acollir al llarg de tot el matí la I Fira d’Entitats Esportives de la Garriga, organitzada per l’Ajuntament de la Garriga, després que la pluja impedís que se celebrés el dia 21 d’octubre, com estava previst.

Així les coses, des de les nou del matí fins les dues del migdia diferents entitats esportives garriguenques varen organitzar diferents activitats, que van comptar amb la complicitat i participació de molts veïns i veïnes del poble, que van donar suport a una iniciativa que té com a objectiu donar a conèixer l’activitat esportiva que es duu a terme a la Garriga.

Les entitats que varen participar en aquesta primera edició, varen ser:

Club de Patinatge, Futbol Sala la Garriga, Penya Blaugrana, Club Aikido, Club d’Handbol, Club de Balls Esportiu, Club de Bàsquet, Centre Excursionista Garriguenc, Olímpic la Garriga, Piscines la Garriga, Club Boxa la Garriga, la Garriga Rider Workshop, Club Les Tortugues, Club Tennis Taula la Garriga i la Penya Blanc i Blava de la Garriga

 

Article anteriorSessió informativa de les activitats d’Asilah
Article següentComença un nou Cicle de Jazz a la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.