APROP organitza la xerrada “Viabilitat econòmica d’un negoci en una Catalunya independent”

0
131

L’associació APROP, servei de qualitat, organitza el proper dia 22 de novembre la conferència “Viabilitat econòmica d’un negoci en una Catalunya independent”, xerrada que oferirà el Sr. Ramon Carner, President del Cercle Català de Negocis i que es farà a la seu de la Fundació Universitària Martí l’Humà (Can Ramos, C/Figueral, 59, de la Garriga) a partir de les nou del vespre.

Des d’APROP s’indica que “considerem que el tema és molt interessant pels moments que estem vivint els empresaris i com a ciutadans”, alhora que afegeixen no es tracta de cap “acte polític” i que l’organització d’aquesta xerrada només rau en l’interès de fer alcariments als empresaris, comerciants, autònoms i ciutadans que ho necessitin”.

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.