Can Barbey, protagonista d’un reportatge d’una televisió japonesa

0
tv_jap

La televisió nipona TBSBS oferirà durant l’any 2013 un cicle dedicat a diversos immobles destacats de l’Estat espanyol i, en aquest sentit, la casa modernista de Can Barbey, de la Garriga, serà la protagonista d’un dels seus programes.

Així les coses, el passat dia 13 de novembre un equip del programa One x Time va realitzar una jornada de gravació a l’esmetada casa modernista, obra de l’arquitecte Manuel Joquim Raspall, que es va construir entre els anys 1910 i 1913.

Els altres immobles sobre els quals la televisió japonesa farà els reportatges seran el Palau Güell (Barcelona), El Capricho a Comillas (Cantàbria), el castell de Santa Florentina, a Canet de Mar, i diverses obres contemporànies a Madrid i a Mallorca.

Fotografia: OAMC

 

Article anteriorSolidaritat: un partit petit i l’únic que té les mans lliures
Article següentEl Club d’Atletisme Les Tortugues organitza la III cursa de Sant Silvestre
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.