Bon inici de temporada del futbol sala femení sènior de l’AEE Manuel Blancafort

0
futsal_femen

En la tercera jornada de lliga les noies del futbol sala femení de la Garriga han aconseguit la segona victòria davant el Boi Sant. Pel que fa al partit, les garriguenques van començar avançant-se en el marcador demostrant un bon joc, tant defensiu com ofensiu, que les va portar a dominar el matx. El primer gol va ser obra d’una jugada de triangulació entre les més petites que va transformar la Mariona Bonaga, però set minuts més tard, un error entre la defensa i la porteria va propiciar que les locals poguessin empatar el partit. Tot i això, les garriguenques no es van venir a baix i van seguir atacant fins aconseguir marcar 2 gols més per arribar al descans amb un resultat favorable d’1 gol a 3. Aquests van ser obra de l’Elena Losantos i la Clara Gustà.

A la represa una de les juvenils que ha pujat aquest any a l’equip sènior, la Clara Gustà, va marcar el quart gol per les de la Garriga que es van saber desfer molt bé del fort joc que van demostrar les rivals. Les garriguenques van fer molts xuts a porteria i van dominar la possessió de la pilota. Només a les acaballes del partit, un altre error en la defensa va permetre que les de Sant Boi fessin un llançament que la portera no va poder aturar.

Amb aquest resultat les nostres noies es col·loquen cinquenes a la classificació, amb dues victòries i una derrota i a només 1 punt de les líders, el Sant Vicenç Castellet. La setmana que ve reben a casa al F.S Sabadell B. El partit serà a les 16 h. al pavelló de Can Violí. Us hi esperem!

AEE Manuel Blancafort

Article anteriorEl Club d’Atletisme Les Tortugues organitza la III cursa de Sant Silvestre
Article següentNo abaratim el somni
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.