Els senyals, sempre nets

0
IMG-20121113-WA0003

Aquesta nit passada, de nou, uns brètols han tornat a pintar la paraula “independència” dels senyals instal·lats a la rotonda a l’altura del Tamayo i també a la de l’entrada nord (a la Sati). De nou, els joves de les JERC s’han mobilitzat instantàniament deixant el que estaven fent per anar a esborrar les tatxades negres i deixar els cartells tal i com estaven al principi. Aquesta és la tercera vegada que algú ha intentat boicotejar els senyals que acrediten la Garriga com a Municipi per la independència després que l’Assemblea Nacional Catalana del poble recollís suficients diners per a la seva instal·lació el passat mes d’octubre. Les anteriors pintades es féren amb un esprai de color verd i només a la de l’entrada venint de Granollers, mentre que ahir es varen pintar els de les dues entrades i de color negre.

Les JERC, de la mateixa manera que les dues vegades anteriors, han deixat de nou polits els senyals, responent així al seu compromís de mantenir sempre nets aquests símbols.

IMG-20121113-WA0006

IMG-20121113-WA0007

Fotografies de les JERC

Article anteriorI Fira d’Entitats Esportives de la Garriga, el diumenge 18 de novembre
Article següentSeguiment de la vaga general a la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.