Les primeres diferències entre grups

0
JORNADA_4

La nova divisió en dos grups de la Lliga d’Hivern de Futbol Sala de la Garriga encara està en fase experimental i, per tant, els equips encara han de valorar els pros i els contres d’aquest nou format, obligat per l’elevat nombre d’equips apuntats al torneig i per la poca disponibilitat dels equipaments esportius municipals per donar resposta a l’enorme demanda que té l’esport garriguenc. El cas és que, de moment, pot semblar que les coses estan més igualades al Grup A que no pas al B, doncs és en aquest segon on encara hi ha equips que han guanyat tots els partits disputats i comencen a obrir escletxa amb els demés participants.

Grup B

Little Italy, que les dues primeres jornades va encapçalar la classificació gràcies a la diferència de gols aconseguida en els dos primers partits, s’ha vist relegat a la tercera després de la disputa dels quatre primers enfrontaments, doncs tant Assessoria Congost –que ara és primer- com TJ Automoció –segon- han aconseguit golejades més destacades contra els seus últims rivals.

Així les coses, amb quatre partits disputats (a excepció de Moya i Kalypolis, del Grup A, que en porten tres), al Grup B només hi ha quatre equips amb 12 de 12, ja que la resta han perdut punts pel camí. Assessoria, com ja hem comentat, n’és el líder seguit de TJ i Little, i el quart és El Pont de Can Noguera. L’United, que en la darrera jornada va caure davant TJ, és cinquè amb 6 punts, mentre que No La Toquem els segueixen amb 3.

Amb un punt sobre els dotze disputats hi ha els nois del Bar La Plaça i K.S. Kanilla, mentre que Coemmo i El Moble encara no s’han estrenat aquesta nova temporada.

Grup A

És en aquest grup on sembla que de moment les coses es presenten més ajustades, doncs el Sàhara, que encapçalava la classificació, va empatar a 6 amb els nois del Barri de Dalt i El Trull ho va fer a 4 gols amb l’Illot després de desaprofitar un avantatge de 4 a 0. Així doncs, Sàhara i El Trull mantenen el coliderat empatats a 10 punts i amb la mateixa diferència favorable de gols (15), mentre que Moya es va desfent dels seus rivals a còpia de golejades i ja s’ha col·locat tercer amb nou punts i un partit menys després de la seva última victòria per 7 a 0 davant els Black Mambas.

Una mica més enrere, amb 6 punts, hi trobem l’Illot F.C., que sembla abonat a l’empat (tres en quatre partits), seguit dels joves del Barri de Dalt, amb 5. Planet Bikes té 4 punts i una diferència de gols desfavorable de menys 4, fet que els diferencia dels Black Mambas, amb els mateixos punts però amb un balanç de menys 11. Aston Birra, amb tres punts, és vuitè gràcies a la seva victòria davant Kalypolis per 4 a 3, Shalke Temeto són novens amb 1 punt i tanca la classificació Kalypolis amb 0.

Tot seguit podeu veure la taula i els resultats de la jornada 3 (la jornada 4 és a la imatge de capçalera):

JORNADA_3

Article anteriorIndependència, estat propi o plena sobirania
Article següentI Fira d’Entitats Esportives de la Garriga, el diumenge 18 de novembre
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.