El comerç garriguenc engega la campanya “Quedem Dissabte Tarda”

0
Quedem_Dissabte_Tarda_nov_01

Aquest cap de setmana a la Plaça Can Dachs es donava el tret de sortida a la campanya “Quedem Dissabte Tarda”, que en un esforç conjunt de tot el comerç garriguenc i l’Ajuntament vol dinamitzar els dissabtes a la tarda al municipi.

En presència de Vicenç Guiu, Regidor de Promoció Econòmica, i membres de les direccions d’ASIC i Aprop, es va iniciar la campanya amb l’amenització de la Plaça Can Dachs per part del grup de teatre Artristras i una actuació de dansa de Tukupracum, tot plegat en una plaça concorreguda i que va reunir a un bon nombre de garriguencs.

Pels propers dissabtes de la campanya (per ara s’han programat els 17 i 24 de novembre, a més de l’u de desembre) es preveuen actuacions que van des dels titelles fins a la dansa i també s’hi inclou el sorteig d’una tablet entre els clients que efectuïn compres als establiments adherits. En funció de l’acollida de la que gaudeixi la iniciativa, es planteja donar-li continuïtat més enllà de les quatre jornades previstes per ara.

“Quedem Dissabte Tarda”, en paraules dels seus organitzadors, és “una aposta pel teixit comercial de proximitat del municipi, tret que el distingeix d’altres pobles de la comarca”. La campanya distribueix els seus actes en tres escenaris, la zona del Triangle, la font de Santa Digna, i la Plaça Can Dachs, i també inclou informadores que recorren el centre del poble per difondre la iniciativa entre els passejants.

Marc Bellmunt

Quedem_Dissabte_Tarda_02

Quedem_dissabtes_tarda_cartel

Article anteriorEl 26 de novembre serem els mateixos
Article següentLa Garriga balla a ritme de swing al The impresentable weekend
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.