Reunió sobre l’ampliació de la Reserva de Biosfera del Montseny

0
montseny08

La Garriga és un dels pobles que passaria a ser part de la Reserva de la Biosfera del Parc Natural del Montseny, si aquest s’ampliés. Des del Parc Natural s’està treballant per aconseguir ampliar els límits de la declaració de la reserva que l’espai natural té des de 1978.

Per explicar en què consisteix el projecte, el proper 13 de novembre a les sis de la tarda es farà una reunió informativa a la Sala de Plens de l’Ajuntament. A l’acte, la directora del Parc, Joana Barber, exposarà els detalls de l’ampliació i explicarà què suposaria per al municipi formar part de la zona protegida.

Amb l’ampliació de la Reserva de la Biosfera del Parc Natural del Montseny es vol garantir la conservació del patrimoni natural i cultural de forma compatible amb l’aprofitament dels recursos, l’activitat de la població i l’ús públic per part de la ciutadania. La sessió serà oberta a tothom i s’espera que les persones interessades puguin assisteixin-hi per fer preguntes o aportacions.

OAMC

Article anteriorL’ANC de la Garriga demana la col·laboració amb el Banc d’Aliments
Article següentEl 26 de novembre serem els mateixos
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.