L’ANC de la Garriga demana la col·laboració amb el Banc d’Aliments

0
ANC_LG_logo_web

Demà dissabte, si el temps ho permet, l’ANC la Garriga sortirà de nou al carrer per informar als garriguencs sobre el procés d’independència i dels avantatges que suposa l’estat propi per als catalans. Estarem  la plaça de Can Dachs al matí i de nou a la tarda esvaint dubtes i venent marxandatge.

Alhora, a l’ANC de la Garriga, conscients del patiment de moltes famílies garriguenques mancades de feina i de recursos, farem els propers dos dissabtes un recapte d’aliments al mateix punt informatiu. Els aliments aniran destinats a Caritas de la parròquia de la Garriga, que ens ha proporcionat la llista d’aliments bàsics que més necessiten i que a continuació s’adjunta.

És per això que us convidem a que demà dissabte 7 de novembre, al matí o a la tarda, passeu pel punt informatiu portant alguns aliments amb què bonament pugueu i vulgueu col·laborar, aprofitant que aneu a mercat o passegeu pel poble. Entre tots podem fer una societat més justa, perquè voler la independència no implica tancar els ulls davant tots els que pateixen, sobretot dels que tenim tan a prop.

Us hi esperem!

Víctor Rodríguez i Iñigo, Resp. Comunicació ANC la Garriga

Relació d’aliments:

LLET

SUCRE

GALETES

FARINA

FORMATGETS

COLACAO (O D’ALTRES)

LLAUNES DE TONYINA

SALSA DE TOMÀQUET (EN LLAUNA, TETRA-BRICK)

I el que vulgueu…

Article anteriorComença la campanya “Quedem dissabte tarda”
Article següentReunió sobre l’ampliació de la Reserva de Biosfera del Montseny
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.