Comença la campanya “Quedem dissabte tarda”

0
Quedem_dissabtes_tarda_cartel

Com ja vàrem informar a La Garriga Digital.cat el passat dimecres 31 d’octubre, les associacions de comerciants de la Garriga ASIC i Aprop, juntament amb l’Ajuntament de la Garriga, han impulsat una nova campanya comercial anomenada “Quedem dissabte tarda”.

La inauguració oficial d’aquesta es farà el dissabte que ve, a les 18,15 h. a la plaça de Can Dachs, en un acte en el que es comptarà amb la presència de la presidenta i el president de les associacions esmentades (Núria Martínez i Àlex Muñoz respectivament), i del regidor de Promoció Econòmica del Consistori, Vicenç Guiu.

Seguidament, la companyia Artirstras oferirà l’espectacle Psicophoto i, més tard, es comptarà amb una actuació de ball dels alumnes de l’escola de dansa Tukupracum. La jornada acabarà amb el sorteig d’una tauleta tàctil entre el públic.

Aquesta campanya es desenvoluparà els dissabtes 10, 17 i 24 de novembre i 1 de desembre i inclourà diverses activitats al carrer, descomptes i promocions especials a tots els comerços de l’ASIC i l’Aprop.

Segons informa l’Ajuntament, “cada dissabte hi haurà un conjunt d’activitats a tres zones diferenciades del municipi: la zona del Triangle, al davant el Balneari Blancafort; el barri de Dalt, al davant de la Font de Santa Digna o la plaça de les nines, i la plaça de Can Dachs. Mentre que a la zona del Triangle i al barri de Dalt es faran tallers infantils de petit format (titelles, contes, tallers…), al centre del poble hi haurà espectacles de ball a càrrec de les escoles Tukupracum i Interdansa, que s’aniran alternant.

Les tardes de dissabtes es clouran amb el sorteig d’una tauleta tàctil entre totes les persones que hagin comprat als comerços del poble de les 17 a les 20.30 hores del mateix dissabte i presentin el seu tiquet de compra a l’estand que hi haurà ubicat a la plaça Can Dachs.

Si la campanya “Quedem dissabte tarda” té l’èxit esperat, la iniciativa es reprendrà un cop passades les festes nadalenques”.

 

Article anteriorSense votar
Article següentL’ANC de la Garriga demana la col·laboració amb el Banc d’Aliments
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.