La Garriga es prepara per un cap de setmana a ritme de swing

0
swing

La Garriga ballarà a ritme de swing el cap de setmana del 10 i 11 de novembre amb la celebració de diversos tallers, concursos i concerts a la Pista núm. 1 i amb l’obra de teatre Ser o no ser, que es farà al Patronat. Tot plegat permetrà al públic endinsar-se en el món d’aquest gènere musical dels anys 20 i 30.

Carpa a la Pista núm. 1. L’entitat Hoppers la Garriga organitza, amb la col·laboració de l’Ajuntament, The Impresentable Weekend: una jornada festiva on tothom que ho vulgui podrà gaudir de música i ball en una carpa instal·lada a la Pista núm. 1. Durant tot el cap de setmana a la carpa hi haurà tallers de balboa, una activitat de jazz steps, un concurs, una botifarrada i un concert en directe de Hot Swing Machine.

Les entrades per The Impresentable Weekend, que tenen preus populars, es poden comprar a l’escola Ball a la carta (Calàbria, 26) o reservar-se per Facebook (Hoppers la Garriga).

Teatre musical. Completarà aquest cap de setmana el muntatge teatral Ser o no ser que es farà el dissabte a les 20:30 hores al Teatre de la Garriga. L’espectacle, que porta a l’escenari més de 30 actors i ballarins, aprofita una història sobre la Polònia ocupada pels alemanys durant la II Guerra Mundial per mostrar els balls de l’època: el xarleston, el lindy-hop o el balboa.

 OAMC

Article anteriorActes per a commemorar el Dia Internacional contra la Violència de Gènere a la Garriga
Article següentLa FUMH s’estrena a Barcelona… i a la Garriga torna a omplir el Patronat
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.