Actes per a commemorar el Dia Internacional contra la Violència de Gènere a la Garriga

0
cartell_viol_gnere_12

El proper dia 25 de novembre és el Dia Internacional contra la Violència de Gènere i, per aquest motiu, l’Ajuntament de la Garriga, de forma conjunta amb les entitats i la societat civil condemna qualsevol signe de “violència masclista” i aposta per “seguir treballant fins eradicar-la”.

En aquest sentit, s’han programat un seguit d’actes que començaran el proper dimarts dia 13 de novembre amb el taller titulat “Ni tan comprensives ni tan segurs”, que a partir de les cinc de la tarda impartirà la psicòloga del Punt d’Informació a Dones sobre Igualtats d’Oportunitats (PADI) de la Garriga, Alba Garriga, a la sala polivalent dels baixos de la Biblioteca, i que tindrà una segona sessió el dia 20 del mateix mes.

El següent acte es farà el dia 17 de novembre, quan la Policia Local de la Garriga oferirà, a partir de dos quarts d’onze del matí un taller de defensa personal per a dones, al pavelló de Can Noguera. El mateix dia a la tarda, l’Associació Dones d’Ara farà un taller de pachwork a la plaça de l’Església.

El dia 22 es presentarà a la Biblioteca el llibre ¿Quién duerme a mi lado?, obra de Begoña Serra, que reflexionarà sobre les noves masculinitats i la violència de gènere.

Integrats també dins dels actes en contra de la violència de gènere, el dia 23 es farà una “Tarda de Conya” al Casal de Joves, i un cicle de tallers de prevenció de la violència de gènere masclista a l’Institut Vila Romana.

Per acabar, el dia 27 de novembre es farà una xerrada sobre violència de gènere en parella, a partir de les cinc de la tarda als baixos de la Biblioteca, alhora que es farà la lectura d’un manifest institucional durant el Ple.

Article anteriorEl PSC de la Garriga proposa una borsa d’habitatge social als pressupostos 2013
Article següentLa Garriga es prepara per un cap de setmana a ritme de swing
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.