L’Olímpic la Garriga pateix en la nova categoria

0
logo_olimpic

Ja són nou les jornades de lliga disputades per l’Olímpic la Garriga en el que portem de competició en la nova categoria –Segona Catalana, grup IV- i no aconsegueixen abandonar les posicions de descens, doncs l’augment del nivell dels rivals d’aquesta temporada és manifestament superior al d’anys precedents i cada partit una prova de foc pels nois entrenats per Toni Cruz.

Sense anar més lluny, aquesta setmana ha estat dura per les aspiracions garriguenques, doncs dijous es va perdre a casa per 0 a 1 en el partit aplaçat de la quarta jornada –per culpa de les abundants precipitacions de setembre- i aquest cap de setmana s’ha tornat a ensopegar, aquest cop a casa de la U.E. Sabadellenca per 2 a 0. D’aquesta manera, l’Olímpic la Garriga segueix en setzena posició amb 7 punts i en places de descens directe, tot i que una sola victòria els podria catapultar per sobre del Sallent, que és qui marca la línia vermella dels llocs perillosos amb 9 punts.

Jornada_9_fitxa

Jornada_9_class

 

Article anteriorVint segons
Article següentDavid contra Goliath
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.