Vint segons

0
Esquerra_LOGO

Vint segons, aproximadament, és el temps que duren els talls que els telenotícies “concedeixen” als partits polítics considerats “petits” en el seu espai informatiu. Vint segons és el temps en què, se suposa, que l’espectador es farà una idea de les propostes del partit en qüestió, del seu ideari i del seu discurs programàtic. Vint segons que solen anar acompanyats d’un comentari del periodista de torn en què fa un resum d’allò que considera més important del que s’ha dit en una hora o hora i mitja.

I ja no comptem els espais que reserva la premsa escrita a equilibrar la informació d’uns i altres per tal que l’elecció es pugui dur en una estricta democràcia.

En aquest sentit, les noves tecnologies han ajudat a democratitzar l’espai electoral si se’n fa un ús respectuós. La secció local d’ERC de la Garriga us convida a veure els vídeos que el partit penja al seu web: www.esquerra.cat (feu clic al símbol de Youtube) des d’on podreu copsar el discurs ideològic i el programa del partit. En ells també podreu tastar la capacitat de lideratge de l’Oriol Junqueras i la seva solidesa personal i ideològica.

De tots és sabut que ens trobem en un moment únic de la nostra història, i el sentit del nostre vot la pot decantar cap a indrets ben diferents. Per aquest motiu és tan i tan important que tots tinguem el màxim d’informació possible de les propostes dels partits i que aquesta arribi a la ciutadania sense matisos, equitativament.

I encara és més important per nosaltres que les persones crítiques, indecises o bé curioses, facin un tomb pel discurs d’un dels líders més sòlids que ara mateix té el país i que pot portar-lo a la independència. En efecte, l’Oriol Junqueras parla clar i extens, té un discurs travat i ple de contingut, se l’ha de sentir i escoltar. Diu i expressa moltes coses que fugen del discurs polític tòpic, perquè ell parla de la gent, dels seus problemes i d’un país real, no inventat. I fa propostes a partir d’una realitat crítica que vol ser socialment justa.

Si els que llegiu aquestes línies creieu que podeu anar a fer un tomb per les paraules de l’Oriol Junqueras, teniu dues oportunitats: o bé el dia 17 de novembre a l’acte central de campanya a Barcelona, o bé el dia 19 de novembre a Granollers. Si esteu interessats en assistir a aquests actes, no ho dubteu, poseu-vos en contacte amb nosaltres a: lagarriga@esquerra.cat

En vint segons no n’hi ha prou per conèixer a fons el líder més sòlid que tenim.

Oriol Ramon – President Secció local ERC de la Garriga

Article anteriorInternet t’ajuda a saber quin és el partit que millor et representa
Article següentL’Olímpic la Garriga pateix en la nova categoria

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.