Lesbianes, gais, trans, bisexuals i intersexuals, amb la CUP – Alternativa d’Esquerres

0
CUP_la_Garriga_01

Diverses persones compromeses amb la lluita contra l’homòfobia i la transfòbia i per la llibertat sexual i de gènere han impulsat un manifest de suport a la candidatura de la CUP – Alternativa d’Esquerres a les eleccions al Parlament de Catalunya del 25 de novembre. Les persones impulsores del document, que s’ha fet públic avui sota el títol “Avancem cap a una societat no patriarcal. Lesbianes, gais, bisexuals, trans i intersexuals [LGTBI] amb la Unitat Popular, amb la CUP”, han creat un bloc (lgtbiamblacup.blogspot.com) per tal de recollir adhesions i difondre el contingut del manifest.

El document defensa que “la CUP sempre ha fet d’altaveu de les nostres reivindicacions i ha treballat amb decisió pels drets i les llibertats de les persones LGTBI i per avançar cap a una societat sense patriarcat, fent-nos sempre partícips del projecte i del programa de la Unitat Popular” i cita alguns exemples de propostes impulsades per la CUP en alguns municipis catalans, com ara la declaració de Vilafranca del Penedès com a Municipi per la Diversitat Sexual i Contra l’Homofòbia i la Transfòbia el 2003, o creació del Consell Municipal LGTB a Girona, més recentment.

Entre les primeres persones signants del manifest hi figura Eugeni Rodríguez, portaveu del Front d’Alliberament Gai de Catalunya (FAGC) i president de l’Observatori contra l’Homofòbia, així com diversos militants del col·lectiu Brot Bord. Pròximament la CUP – Alternativa d’Esquerres farà públiques totes les seves propostes en matèria de polítiques feministes i d’alliberament lèsbic, gai, trans i intersexual.

CUP – La Garriga

Article anteriorSantiago Cucurella encetarà la 17a Edició del Voluntariat per la Llengua
Article següentInternet t’ajuda a saber quin és el partit que millor et representa
Candidatura d'Unitat Popular de la Garriga.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.