Internet t’ajuda a saber quin és el partit que millor et representa

0
lagarrigadigital_logo

Quan s’acosten unes eleccions s’acosta, també, un moment decisiu per a molta gent, que ha triar entre les múltiples i variades opcions que se’ns ofereixen per a dirigir els nostres països o pobles durant els quatre anys següents. Entre aquesta gent n’hi ha un bon grapat que es dedica professionalment a la política i que, per tant, ja té ben clar el sentit del seu vot, com també n’hi ha uns quants que són militants d’aquests partits i, per tant, paperetes segures a les urnes per a les seves formacions. Tanmateix, en moments convulsos com els actuals, acostuma a créixer el nombre d’indecisos, de persones que dubten entre uns i altres i manifesten sentiments contraposats –dretes, esquerres, unionistes, independentistes…-. Sovint, aquests no decidiran fins a última hora a qui faran confiança per a la propera legislatura.

Internet forma part de les nostres vides des de fa més temps del que podem recordar –va néixer l’u de gener de 1983-, i a molts de nosaltres ens facilita la feina, mentre que per a d’altres és gairebé un modus vivendi o, per a uns pocs, un territori completament inexplorat. A dia d’avui, però, la xarxa ens ofereix una eina d’allò més interessant per ajudar-nos a ordenar les nostres idees de cara a les properes eleccions del 25 de novembre gràcies a horizontecatalunya.com, un web creat exclusivament per tal de saber quin és el partit polític que més s’adiu a tu.

Prova-ho! Potser descobriràs quin grup et representa millor i t’ajudarà a votar la nostra enquesta… o simplement passaràs una estona entretinguda!

 

Article anteriorLesbianes, gais, trans, bisexuals i intersexuals, amb la CUP – Alternativa d’Esquerres
Article següentVint segons
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.