Internet t’ajuda a saber quin és el partit que millor et representa

0
153

Quan s’acosten unes eleccions s’acosta, també, un moment decisiu per a molta gent, que ha triar entre les múltiples i variades opcions que se’ns ofereixen per a dirigir els nostres països o pobles durant els quatre anys següents. Entre aquesta gent n’hi ha un bon grapat que es dedica professionalment a la política i que, per tant, ja té ben clar el sentit del seu vot, com també n’hi ha uns quants que són militants d’aquests partits i, per tant, paperetes segures a les urnes per a les seves formacions. Tanmateix, en moments convulsos com els actuals, acostuma a créixer el nombre d’indecisos, de persones que dubten entre uns i altres i manifesten sentiments contraposats –dretes, esquerres, unionistes, independentistes…-. Sovint, aquests no decidiran fins a última hora a qui faran confiança per a la propera legislatura.

Internet forma part de les nostres vides des de fa més temps del que podem recordar –va néixer l’u de gener de 1983-, i a molts de nosaltres ens facilita la feina, mentre que per a d’altres és gairebé un modus vivendi o, per a uns pocs, un territori completament inexplorat. A dia d’avui, però, la xarxa ens ofereix una eina d’allò més interessant per ajudar-nos a ordenar les nostres idees de cara a les properes eleccions del 25 de novembre gràcies a horizontecatalunya.com, un web creat exclusivament per tal de saber quin és el partit polític que més s’adiu a tu.

Prova-ho! Potser descobriràs quin grup et representa millor i t’ajudarà a votar la nostra enquesta… o simplement passaràs una estona entretinguda!

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.